Menu

A la Carte menu

Soepen

Kippensoep of Tomatensoep

Tomatensoep “Nian Hao”

Haaienvinnensoep

Haaienvinnensoep met krab

Suan La Tuang

Traditioneel zuur-pikant gebonden Szechuan soep

Wan Tan Soep

Heldere soep met balletjes vlees in deeg

Yu Tang

Gebonden vissoep met verschillende visfilets

Bai Yuan Tang

Heldere soep met visballen van kabeljauwfilet en garnalen

“Nian Hao” Soep

Rijkgevulde gebonden soep met garnalen, kip en krab

3.5

4.2

3.5

4.2

4.5

4.8

5.8

4.8

5.0

Voorgerechten

Yan Pah

Lamskotelletjes met een pittige saus

Sa La Niu

Ossenhaas met verse aardbeiensaus

Thin Yu

Gestoomde heilbotfilet met bosuitjes in een sojasaus

Tai Chi

Gestoomde Sint Jakobsschelp in sojasaus met knoflook en

gember

Sun Chi Ha

Garnalen met sesam en verse knoflooksaus

Tongfilet salade van de chef

Met een zoetzure dressing

Garnalen Oedang

3 stuks

Dim Sum Poon

6 stuks

Chinese Siu Mai

6 stuks

Chinese Pangsit Goreng

5 stuks

9.5

8.0

9.0

7.5

7.5

10.5

9.0

7.5

7.5

7.5