Menu
A la Carte menu
Complete Schotel
Soepen
Kippensoep of Tomatensoep
Tomatensoep “Nian Hao”
Haaienvinnensoep
Haaienvinnensoep met krab
Suan La Tuang
Traditioneel zuur-pikant gebonden Szechuan soep
Wan Tan Soep
Heldere soep met balletjes vlees in deeg
Yu Tang
Gebonden vissoep met verschillende visfilets
Bai Yuan Tang
Heldere soep met visballen van kabeljauwfilet en garnalen
“Nian Hao” Soep
Rijkgevulde gebonden soep met garnalen, kip en krab
3.5
4.2
3.5
4.2
4.5
4.8
5.8
4.8
5.0
Voorgerechten
Yan Pah
Lamskotelletjes met een pittige saus
Sa La Niu
Ossenhaas met verse aardbeiensaus
Thin Yu
Gestoomde heilbotfilet met bosuitjes in een sojasaus
Tai Chi
Gestoomde Sint Jakobsschelp in sojasaus met knoflook en
gember
Sun Chi Ha
Garnalen met sesam en verse knoflooksaus
Tongfilet salade van de chef
Met een zoetzure dressing
Garnalen Oedang
3 stuks
Dim Sum Poon
6 stuks
Chinese Siu Mai
6 stuks
Chinese Pangsit Goreng
5 stuks
9.5
8.0
9.0
7.5
7.5
10.5
9.0
7.5
7.5
7.5
Teppan
Teppan Sam Sie
Garnalen, zalm, tong, Sint Jacobsschelp in verse knoflooksaus
Met garnalensaté als vooraf
Teppan Ta Ha
Garnalen met uien en champignons in pittige saus
Met garnalen in verse knoflooksaus als vooraf
Teppan Garnalen met Runderhaas
Garnalen, runderhaas, uien, champignons in pittige saus
Met gepaneerde garnalen in rode kerriesaus als vooraf
Teppan Nau Yuk
Runderhaas en groenten in kruidige sojabonensaus
Met ossenhaas en verse aardbeiensaus als vooraf
Teppan Sam Yuk
Ossenhaas, kipfilet en varkenshaas in sojabonensaus
Met lamskotelet en pikante saus als vooraf
Teppan Yuk
Varkenshaas in kruidige sojabonensaus
Met varkenshaas en zoet-pittige saus als vooraf
Teppan Kai Tin
Kipfilet in pittige sojabonensaus
Met kip en zoet pikante saus als vooraf
Teppan Babi Pangang
Varkensvlees in pittige saus
Met mini loempia als vooraf
24.5
24.5
24.5
24.5
23.5
23.5
23.5
22.5
Chinees Potje
Hai Sim Pao
Potje met verschillende visfilets en garnalen in verse
oestersaus
Pa Chan Tao Fu Pao
Potje met kip, geroosterd vlees, garnalen, visballetjes, inktvis,
tofu, Chinese champignons en verschillende groenten
Lo Han Pao
Vegetarische specialiteit met tofu, Chinese champignons en
en verschillende groenten
Vogelnestje
Ha Chu Chao
Garnalen en Sint Jacobsschelp met verschillende groenten in
een mild-pittige saus
Nao Chu Chao
Ossenhaas in een pittige Szechuan saus
Yuk Chu Chao
Varkenshaas in een mild-pittige saus
Kai Chu Chao
Kipfilet en verse groenten in een mild-pittige saus
22.0
19.5
15.5
23.5
21.0
18.5
18.5
Vis
Gestoomde heilbotfilet
Heilbotfilet in sojasaus met verse gember
Gebakken zalmfilet
Zalm in een mild-pittige saus met verse gember
Yu Bao Ha
Gestoomde tongfilet gevuld met garnalen in een
sojabonensaus met verse knoflook en gember
Sang Kwak
Tongfilet met garnalen, krab en groenten in tomatensaus
Tien Long Li
Hele zeetong gestoomd met varkenshaas, Chinese
champignons in een sojasaus met verse gember en bosuitjes
Kou Lou Long Li
Hele zeetong gebakken met banaan, ananas en vruchten in
zoetzure saus
Gefileerde tong
Keuze uit 3 sauzen; kerriesaus, sambalsaus of oestersaus
Tan Chu Yu Pin
Gebakken tongfilet in zoetzure saus
Tao Si Yu Pin
Gebakken tongfilet in sojabonensaus
19.5
18.0
20.0
20.8
dagprijs
dagprijs
20.0
20.0
20.0
Zeevruchten
Verse kreeft (750 gram)
Verse kreeft in Cantonese stijl
Da Tai Chi
Sint Jacobsschelp met garnalen en broccoli in oestersaus
Chiu Yim You Yu
Pittig gekruide inktvis met verse groenten
Gebakken kikkerbillen
Kikkerbillen in verse knoflooksaus
Dronken gamba’s
Gamba’s met cognac
King Do Ta Ha
Gamba’s met ananas in zoetzure saus
Ha Lok
Gamba’s in pittige oestersaus en likeursaus
Chinese garnalen
Garnalen met keuze uit 2 sauzen; kerriesaus of tomatensaus
Garnalen “Nian Hao”
Geroosterde Chinese garnalen met een mild-pittige saus
Kon Pao Ha
Garnalen met cashewnoten en groenten in pittige Szechaun
saus
Yu Siang Ha
Chinese garnalen en groenten in Yu Siang saus van knoflook
39.0
22.2
16.0
18.0
20.8
20.8
22.8
17.0
22.8
18.0
18.0
Rund
Hot family
Ossenhaas, gamba’s en kip in pittige saus
Hot beef
Runderhaas met keuze uit 2 sauzen; pikante saus of Kon Pao
saus
Runderhaas in kerriesaus
Runderhaas en broccoli
Chiu Yim Nau Yuk
Pittig gekruide runderhaas met verschillende groenten
Mah Pah
Gesneden runderhaas met pikante oestersaus
Lam
Lamshaas met kerrie
Lamshaas met zwarte peper
Lamshaas Szechuan
Lamshaas met zoet-pittge Szechuan saus
Peking eend
Peking eend met pikante saus
Peking eend met kerriesaus
Peking eend met ananas
Chiu Yim Ya
Pekingeendfilet met verschillende kruiden
21.0
19.0
17.8
17.8
19.0
19.0
19.0
19.0
19.0
17.0
17.0
17.0
17.0
Varken
Babi Pangang met pikante saus
Babi Pangang met ketjap saus
Babi Pangang spek
Chiu Yim Yuk
Pittig gekruide varkenshaas met verschillende groenten
Varkenshaas met kerriesaus
Chau Pah
Gesneden varkenshaas in zoet-pittige oestersaus
Szechuan Yuk
Varkenshaas met pittige Szechuan saus
Yuk van het huis
Varkensvlees, garnalen, krab, kip en verschillende groenten
Kip
Kip met broccoli
Kip met kerriesaus
Kip met ananas
Kip met sojabonensaus
Chiu Yim Kai
Pittig gekruide kipfilet met verschillende groenten
Kon Pao Kai
Kipfilet met cashews en groenten in pittige Szechuan saus
Jao Ko Kai
Kipfilet met cashews in Yu Sjang saus met verse knoflook
15.0
15.0
15.0
16.0
16.0
16.5
17.5
17.5
15.0
15.0
15.0
15.0
15.0
16.5
16.5
Groente
Tjap Tjoy met Kip of Varken
Tjap Tjoy met Runderhaas
Tjap Tjoy met Chinese Garnalen
14.5
16.0
16.0
Ei
Fu Yung Hai met Kip of Varken
Fu Yung Hai met Garnalen of Krab
14.5
16.0
Complete Schotel
Complete
Schotel
Nasi, bami of mihoen “NIAN HAO”
Gebakken Chinese garnalen, Babi Pangang, Kou Lou Yuk,
Kipsaté en Atjar
18.5
Indische Rijsttafel
4 gangen – minimaal 2 pers.
Suan La Tuang
Traditioneel zuur-pikante gebonden Szechuan soep
Ha Ter
Gebakken garnalenspies met een zoet-pittige saus
Yam Pa
Mild-pittige lamskoteletten met verschillende verse kruiden
Indische Rijsttafel
Daging Roedjak, Daging Smoor, Babi Pangang, kipfilet met
kerriesaus, Indische groenten, sambalboontjes, nootjes,
gebakken banaan
Dessert
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
36.0
per persoon
Chinese Rijsttafel C
4 gangen – minimaal 2 pers.
Soep naar keuze
Chinese Pangsit Goreng
Krokant vleespateitje met zoete saus
Sa La Niu
Gebakken ossenhaas met verse aardbeiensaus
Tjap Tjoy
Babi Pangang
Kip met kerriesaus
Dessert
Vanille-ijs met slagroom
35.0
per persoon
Chinese Rijsttafel D
5 gangen – minimaal 2 pers.
Soep naar keuze
Kipfilet
Krokant gebakken kipfilet met zoetzure saus
Saté
Rundersaté met zwarte peper in ketjap saus
Gebakken Chinese garnalen
Chau Pah
Gesneden varkenshaas in zoete saus
Kon Pao Kai
Kipfilet met cashewnoten en groenten in pittige Szechuan saus
Dessert
Vanille-ijs met slagroom
36.0
per persoon
Chinees-Indische Rijsttafel
4 gangen – minimaal 4 pers.
Sa La Niu
Gebakken ossenhaas met verse aardbeiensaus
Suan La Tuang
Traditioneel zuur-pikant gebonden Szechuan soep
Zhen Sang Kwak
Gestoomde tongfilet in sojasaus met gember
Chinees-Indische Rijsttafel
Geflambeerde Teppan varkenshaas, Babi Pangang,
Fu Yung Hai, Daging Roedjak, Daging Smoor,
Kipfilet met kerriesaus
Dessert
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
38.0
per persoon
Nian Hao Rijsttafel
5 gangen – minimaal 4 pers.
Suan Rong Ha
King garnalen met paprika, uitjes, pijnboompitjes en knoflook
“Nian Hao” soep
Rijkgevulde gebonden soep met garnalen, kip en krab
Sang Kwark
Licht gegrilde tongfilet met garnaal in mild-pittig, zoetzure saus
Tai Chi
Gestoomde Sint Jakobsschelp in sojasaus met knoflook, gember
Teppan Nao Yuk
Geflambeerde runderhaas in pittige zwarte bonensaus
Xiang Su Ya
Pekingeendfilet met een krokante laagje en zoetzure saus
Kon Pao Kai
Kipfilet met cashews en groenten in pittige Szechuan saus
Dessert
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
46.5
per persoon
Kreeften Menu
5 gangen – minimaal 2 pers.
Mian Bao Xia
Krokant gebakken garnalen met een zoetzuur-pittige saus
Yu Tang
Gebonden vissoep met verschillende visfilets
Tai Chi
Gestoomde Sint Jakobsschelp in sojasaus met knoflook en gember
Long Ha
Verse kreeft in Cantonese stijl
Yu Pin
Licht gegrilde tongfilet met een mild-pittige avocadosaus
Nagerecht
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
en
Koffie of Chinese thee van het huis
57.5
per persoon
Hai Sin Menu
5 gangen – minimaal 2 pers.
Yu Tang
Gebonden vissoep met verschillende visfilets
Tai Chi
Gestoomde Sint Jakobsschelp in sojasaus met knoflook, gember
Tang Chu Yu Pin
Licht gegrilde tongfilet met ananas in tomatenpuree
Chiu Yim Ha
Mild-pittig gebakken gamba’s met verse peper
Hon Yu
Mild-pittig gebakken gamba’s met verse peper
Nagerecht
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
en
Koffie of Chinese thee van het huis
46.5
per persoon
Canton Menu
5 gangen – minimaal 2 pers.
Cheung Fan Kok
Gestoomde rijstflensje gevuld met vlees met een mild-zoete saus
“Nian Hao” soep
Rijkgevulde gebonden soep met garnalen, kip en krab
Kin Sin Ha
King gamba’s gevuld met kip in zwarte-bonenesaus
Xiang Su Ya
Krokante pekingeendfilet met een zoetzure saus
Kon Pao Niu Rou
Runderhaas met cashewnoten en groenten in pittige Szechaun saus
Nagerecht
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
en
Koffie of Chinese thee van het huis
46.5
per persoon
Szechuan Menu
5 gangen – minimaal 2 pers.
Ya Tuan
Pekingeendfilet met bosui, komkommer in een flensje met Hoi-Sin saus
Suan La Tuang
Traditioneel zuur-pikant gebonden Szechuan soep
Tang Chu Yu Pin
Licht gegrilde tongfilet met ananas in tomatenpuree
Yam Pa
Mild-pittige lamskoteletten met verschillende verse kruiden
Kon Pao Ha
Garnalen met cashewnoten en groenten in pittige Szechaun saus
Nagerecht
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
en
Koffie of Chinese thee van het huis
46.5
per persoon
Shang Hai Menu
5 gangen – minimaal 2 pers.
Zheng Ha Kau
Traditioneel gestoomde garnalenpasteitje met een mild-zoete saus
Rou Tang
Gebonden soep met varkensvlees op Oosterse wijze
Hong Gua Yu Pa
Gebakken kabeljauwfilet met huisgemaakte tomatenpuree
Hong Jiu Ya
Gebakken eendenborst met Chinese rijstwijn saus
Jiang Pao Niu Rou
Pittige runderhaas met verschillende verse kruiden
Nagerecht
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
en
Koffie of Chinese thee van het huis
46.5
per persoon
Desserts
Coupe meloen
Halve meloen gevuld met roomijs en slagroom
Betuwe Aardbeien
Roomijs met verse aardbeien en slagroom
Coupe Lychees
Roomijs met lychees en slagroom
Banana Royal
Roomijs met banaan, chocoladesaus en slagroom
Dame Blanche
Vanilleroomijs met warme chocoladesaus en slagroom
Coupe Noisette
Walnotenroomijs met stukjes noten en slagroom
Sorbet Classic
Roomijs met vruchtjes, aardbeiensaus en slagroom
Sorbet Likeur
Roomijs met likeur en slagroom
Sorbet Advocaat
Roomijs met eierlikeur en slagroom
3.5
4.2
3.5
4.2
4.5
4.8
5.8
6.0
6.0
Grand Desssert
Speciaal dessert met een glas dessertwijn
Verse Vruchten
Kinderijsje
Fruitcocktail
Ananas met slagroom
Lychees met slagroom
Gekonfijte gember met slagroom
12.5
6.9
3.5
3.9
3.8
4.8
3.8
Soepen
Kippensoep of Tomatensoep
Tomatensoep “Nian Hao”
Haaienvinnensoep
Haaienvinnensoep met krab
Suan La Tuang
Traditioneel zuur-pikant gebonden Szechuan soep
Wan Tan Soep
Heldere soep met balletjes vlees in deeg
Yu Tang
Gebonden vissoep met verschillende visfilets
Bai Yuan Tang
Heldere soep met visballen van kabeljauwfilet en garnalen
“Nian Hao” Soep
Rijkgevulde gebonden soep met garnalen, kip en krab
3.5
4.2
3.5
4.2
4.5
4.8
5.8
4.8
5.0
Voorgerechten
Yan Pah
Lamskotelletjes met een pittige saus
Sa La Niu
Ossenhaas met verse aardbeiensaus
Thin Yu
Gestoomde heilbotfilet met bosuitjes in een sojasaus
Tai Chi
Gestoomde Sint Jakobsschelp in sojasaus met knoflook en
gember
Sun Chi Ha
Garnalen met sesam en verse knoflooksaus
Tongfilet salade van de chef
Met een zoetzure dressing
Garnalen Oedang
3 stuks
Dim Sum Poon
6 stuks
Chinese Siu Mai
6 stuks
Chinese Pangsit Goreng
5 stuks
9.5
8.0
9.0
7.5
7.5
10.5
9.0
7.5
7.5
7.5
Teppan
Teppan Sam Sie
Garnalen, zalm, tong, Sint Jacobsschelp in verse knoflooksaus
Met garnalensaté als vooraf
Teppan Ta Ha
Garnalen met uien en champignons in pittige saus
Met garnalen in verse knoflooksaus als vooraf
Teppan Garnalen met Runderhaas
Garnalen, runderhaas, uien, champignons in pittige saus
Met gepaneerde garnalen in rode kerriesaus als vooraf
Teppan Nau Yuk
Runderhaas en groenten in kruidige sojabonensaus
Met ossenhaas en verse aardbeiensaus als vooraf
Teppan Sam Yuk
Ossenhaas, kipfilet en varkenshaas in sojabonensaus
Met lamskotelet en pikante saus als vooraf
Teppan Yuk
Varkenshaas in kruidige sojabonensaus
Met varkenshaas en zoet-pittige saus als vooraf
Teppan Kai Tin
Kipfilet in pittige sojabonensaus
Met kip en zoet pikante saus als vooraf
Teppan Babi Pangang
Varkensvlees in pittige saus
Met mini loempia als vooraf
24.5
24.5
24.5
24.5
23.5
23.5
23.5
22.5
Chinees Potje
Hai Sim Pao
Potje met verschillende visfilets en garnalen in verse
oestersaus
Pa Chan Tao Fu Pao
Potje met kip, geroosterd vlees, garnalen, visballetjes, inktvis,
tofu, Chinese champignons en verschillende groenten
Lo Han Pao
Vegetarische specialiteit met tofu, Chinese champignons en
en verschillende groenten
Vogelnestje
Ha Chu Chao
Garnalen en Sint Jacobsschelp met verschillende groenten in
een mild-pittige saus
Nao Chu Chao
Ossenhaas in een pittige Szechuan saus
Yuk Chu Chao
Varkenshaas in een mild-pittige saus
Kai Chu Chao
Kipfilet en verse groenten in een mild-pittige saus
22.0
19.5
15.5
23.5
21.0
18.5
18.5
Vis
Gestoomde heilbotfilet
Heilbotfilet in sojasaus met verse gember
Gebakken zalmfilet
Zalm in een mild-pittige saus met verse gember
Yu Bao Ha
Gestoomde tongfilet gevuld met garnalen in een
sojabonensaus met verse knoflook en gember
Sang Kwak
Tongfilet met garnalen, krab en groenten in tomatensaus
Tien Long Li
Hele zeetong gestoomd met varkenshaas, Chinese
champignons in een sojasaus met verse gember en bosuitjes
Kou Lou Long Li
Hele zeetong gebakken met banaan, ananas en vruchten in
zoetzure saus
Gefileerde tong
Keuze uit 3 sauzen; kerriesaus, sambalsaus of oestersaus
Tan Chu Yu Pin
Gebakken tongfilet in zoetzure saus
Tao Si Yu Pin
Gebakken tongfilet in sojabonensaus
19.5
18.0
20.0
20.8
dagprijs
dagprijs
20.0
20.0
20.0
Zeevruchten
Verse kreeft (750 gram)
Verse kreeft in Cantonese stijl
Da Tai Chi
Sint Jacobsschelp met garnalen en broccoli in oestersaus
Chiu Yim You Yu
Pittig gekruide inktvis met verse groenten
Gebakken kikkerbillen
Kikkerbillen in verse knoflooksaus
Dronken gamba’s
Gamba’s met cognac
King Do Ta Ha
Gamba’s met ananas in zoetzure saus
Ha Lok
Gamba’s in pittige oestersaus en likeursaus
Chinese garnalen
Garnalen met keuze uit 2 sauzen; kerriesaus of tomatensaus
Garnalen “Nian Hao”
Geroosterde Chinese garnalen met een mild-pittige saus
Kon Pao Ha
Garnalen met cashewnoten en groenten in pittige Szechaun
saus
Yu Siang Ha
Chinese garnalen en groenten in Yu Siang saus van knoflook
39.0
22.2
16.0
18.0
20.8
20.8
22.8
17.0
22.8
18.0
18.0
Rund
Hot family
Ossenhaas, gamba’s en kip in pittige saus
Hot beef
Runderhaas met keuze uit 2 sauzen; pikante saus of Kon Pao
saus
Runderhaas in kerriesaus
Runderhaas en broccoli
Chiu Yim Nau Yuk
Pittig gekruide runderhaas met verschillende groenten
Mah Pah
Gesneden runderhaas met pikante oestersaus
Lam
Lamshaas met kerrie
Lamshaas met zwarte peper
Lamshaas Szechuan
Lamshaas met zoet-pittge Szechuan saus
Peking eend
Peking eend met pikante saus
Peking eend met kerriesaus
Peking eend met ananas
Chiu Yim Ya
Pekingeendfilet met verschillende kruiden
21.0
19.0
17.8
17.8
19.0
19.0
19.0
19.0
19.0
17.0
17.0
17.0
17.0
Varken
Babi Pangang met pikante saus
Babi Pangang met ketjap saus
Babi Pangang spek
Chiu Yim Yuk
Pittig gekruide varkenshaas met verschillende groenten
Varkenshaas met kerriesaus
Chau Pah
Gesneden varkenshaas in zoet-pittige oestersaus
Szechuan Yuk
Varkenshaas met pittige Szechuan saus
Yuk van het huis
Varkensvlees, garnalen, krab, kip en verschillende groenten
Kip
Kip met broccoli
Kip met kerriesaus
Kip met ananas
Kip met sojabonensaus
Chiu Yim Kai
Pittig gekruide kipfilet met verschillende groenten
Kon Pao Kai
Kipfilet met cashews en groenten in pittige Szechuan saus
Jao Ko Kai
Kipfilet met cashews in Yu Sjang saus met verse knoflook
15.0
15.0
15.0
16.0
16.0
16.5
17.5
17.5
15.0
15.0
15.0
15.0
15.0
16.5
16.5
Groente
Tjap Tjoy met Kip of Varken
Tjap Tjoy met Runderhaas
Tjap Tjoy met Chinese Garnalen
14.5
16.0
16.0
Ei
Fu Yung Hai met Kip of Varken
Fu Yung Hai met Garnalen of Krab
14.5
16.0
Complete Schotel
Complete
Schotel
Nasi, bami of mihoen “NIAN HAO”
Gebakken Chinese garnalen, Babi Pangang, Kou Lou Yuk,
Kipsaté en Atjar
18.5
Indische Rijsttafel
4 gangen – minimaal 2 pers.
Suan La Tuang
Traditioneel zuur-pikante gebonden Szechuan soep
Ha Ter
Gebakken garnalenspies met een zoet-pittige saus
Yam Pa
Mild-pittige lamskoteletten met verschillende verse kruiden
Indische Rijsttafel
Daging Roedjak, Daging Smoor, Babi Pangang, kipfilet met
kerriesaus, Indische groenten, sambalboontjes, nootjes,
gebakken banaan
Dessert
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
36.0
per persoon
Chinese Rijsttafel C
4 gangen – minimaal 2 pers.
Soep naar keuze
Chinese Pangsit Goreng
Krokant vleespateitje met zoete saus
Sa La Niu
Gebakken ossenhaas met verse aardbeiensaus
Tjap Tjoy
Babi Pangang
Kip met kerriesaus
Dessert
Vanille-ijs met slagroom
35.0
per persoon
Chinese Rijsttafel D
5 gangen – minimaal 2 pers.
Soep naar keuze
Kipfilet
Krokant gebakken kipfilet met zoetzure saus
Saté
Rundersaté met zwarte peper in ketjap saus
Gebakken Chinese garnalen
Chau Pah
Gesneden varkenshaas in zoete saus
Kon Pao Kai
Kipfilet met cashewnoten en groenten in pittige Szechuan saus
Dessert
Vanille-ijs met slagroom
36.0
per persoon
Chinees-Indische Rijsttafel
4 gangen – minimaal 4 pers.
Sa La Niu
Gebakken ossenhaas met verse aardbeiensaus
Suan La Tuang
Traditioneel zuur-pikant gebonden Szechuan soep
Zhen Sang Kwak
Gestoomde tongfilet in sojasaus met gember
Chinees-Indische Rijsttafel
Geflambeerde Teppan varkenshaas, Babi Pangang,
Fu Yung Hai, Daging Roedjak, Daging Smoor,
Kipfilet met kerriesaus
Dessert
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
38.0
per persoon
Nian Hao Rijsttafel
5 gangen – minimaal 4 pers.
Suan Rong Ha
King garnalen met paprika, uitjes, pijnboompitjes en knoflook
“Nian Hao” soep
Rijkgevulde gebonden soep met garnalen, kip en krab
Sang Kwark
Licht gegrilde tongfilet met garnaal in mild-pittig, zoetzure saus
Tai Chi
Gestoomde Sint Jakobsschelp in sojasaus met knoflook, gember
Teppan Nao Yuk
Geflambeerde runderhaas in pittige zwarte bonensaus
Xiang Su Ya
Pekingeendfilet met een krokante laagje en zoetzure saus
Kon Pao Kai
Kipfilet met cashews en groenten in pittige Szechuan saus
Dessert
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
46.5
per persoon
Kreeften Menu
5 gangen – minimaal 2 pers.
Mian Bao Xia
Krokant gebakken garnalen met een zoetzuur-pittige saus
Yu Tang
Gebonden vissoep met verschillende visfilets
Tai Chi
Gestoomde Sint Jakobsschelp in sojasaus met knoflook en gember
Long Ha
Verse kreeft in Cantonese stijl
Yu Pin
Licht gegrilde tongfilet met een mild-pittige avocadosaus
Nagerecht
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
en
Koffie of Chinese thee van het huis
57.5
per persoon
Hai Sin Menu
5 gangen – minimaal 2 pers.
Yu Tang
Gebonden vissoep met verschillende visfilets
Tai Chi
Gestoomde Sint Jakobsschelp in sojasaus met knoflook, gember
Tang Chu Yu Pin
Licht gegrilde tongfilet met ananas in tomatenpuree
Chiu Yim Ha
Mild-pittig gebakken gamba’s met verse peper
Hon Yu
Mild-pittig gebakken gamba’s met verse peper
Nagerecht
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
en
Koffie of Chinese thee van het huis
46.5
per persoon
Canton Menu
5 gangen – minimaal 2 pers.
Cheung Fan Kok
Gestoomde rijstflensje gevuld met vlees met een mild-zoete saus
“Nian Hao” soep
Rijkgevulde gebonden soep met garnalen, kip en krab
Kin Sin Ha
King gamba’s gevuld met kip in zwarte-bonenesaus
Xiang Su Ya
Krokante pekingeendfilet met een zoetzure saus
Kon Pao Niu Rou
Runderhaas met cashewnoten en groenten in pittige Szechaun saus
Nagerecht
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
en
Koffie of Chinese thee van het huis
46.5
per persoon
Szechuan Menu
5 gangen – minimaal 2 pers.
Ya Tuan
Pekingeendfilet met bosui, komkommer in een flensje met Hoi-Sin saus
Suan La Tuang
Traditioneel zuur-pikant gebonden Szechuan soep
Tang Chu Yu Pin
Licht gegrilde tongfilet met ananas in tomatenpuree
Yam Pa
Mild-pittige lamskoteletten met verschillende verse kruiden
Kon Pao Ha
Garnalen met cashewnoten en groenten in pittige Szechaun saus
Nagerecht
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
en
Koffie of Chinese thee van het huis
46.5
per persoon
Shang Hai Menu
5 gangen – minimaal 2 pers.
Zheng Ha Kau
Traditioneel gestoomde garnalenpasteitje met een mild-zoete saus
Rou Tang
Gebonden soep met varkensvlees op Oosterse wijze
Hong Gua Yu Pa
Gebakken kabeljauwfilet met huisgemaakte tomatenpuree
Hong Jiu Ya
Gebakken eendenborst met Chinese rijstwijn saus
Jiang Pao Niu Rou
Pittige runderhaas met verschillende verse kruiden
Nagerecht
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
en
Koffie of Chinese thee van het huis
46.5
per persoon
Desserts
Coupe meloen
Halve meloen gevuld met roomijs en slagroom
Betuwe Aardbeien
Roomijs met verse aardbeien en slagroom
Coupe Lychees
Roomijs met lychees en slagroom
Banana Royal
Roomijs met banaan, chocoladesaus en slagroom
Dame Blanche
Vanilleroomijs met warme chocoladesaus en slagroom
Coupe Noisette
Walnotenroomijs met stukjes noten en slagroom
Sorbet Classic
Roomijs met vruchtjes, aardbeiensaus en slagroom
Sorbet Likeur
Roomijs met likeur en slagroom
Sorbet Advocaat
Roomijs met eierlikeur en slagroom
3.5
4.2
3.5
4.2
4.5
4.8
5.8
6.0
6.0
Grand Desssert
Speciaal dessert met een glas dessertwijn
Verse Vruchten
Kinderijsje
Fruitcocktail
Ananas met slagroom
Lychees met slagroom
Gekonfijte gember met slagroom
12.5
6.9
3.5
3.9
3.8
4.8
3.8