Veel gestelde vragen

Algemeen

In ons restaurant hebben wij 3 verschillende gedeeltes:

– A la carte (Diner & Lunch)
– Buffet & Wokken
– Chinese afhaal/bezorging.

Het grootste verschil is dat u bij het Buffet & Wok kunt onbeperkt kunt eten en drinken voor een vaste prijs. U betaalt niet voor wat u eet maar voor de tijd die u bij ons bent. Voor meer informatie, kunt u naar ons Buffet & Wok pagina.

Bij het A la carte restaurant kunt u genieten van o.a. speciale Oosterse gerechten uit de provincie Canton in China die alleen te bestellen zijn uit ons menukaart. Onze collega’s helpen u graag voor aanbevelingen uit ons menu.

U kunt bij uw bestelling, reservering of bij binnenkomst aangeven waar wij rekening mee moeten houden.

Bij het Buffet & Wokken verzoeken wij u vriendelijk om dit bij de receptie/kassa te melden. Een collega van ons zal met u meelopen en informeren over de gerechten die geschikt voor u zijn.

Om teleurstelling te voorkomen is het aan te raden om vooraf te reserveren (vooral in het weekend en op feestdagen). Daarmee bent u verzekerd van een tafel.

Uiteraard! Ons restaurant beschikt over een lift, roltrap en een invalidetoilet. Wel verzoeken wij u vooraf aan te geven bij de komst van bv. mindervaliden en rolstoelpassagiers, zodat wij hier rekening mee houden tijdens het maken van de tafelindeling.

Wij beschikken over ruime parkeermogelijkheden. U kunt onder ons restaurant gratis parkeren.

Jazeker, wij hebben ook Nian Hao cadeaubonnen! Deze kunnen gebruikt worden in het Buffet & Wokken en A la carte gedeelte bij ons. U kunt deze online kopen op onze website door op het “cadeaubon kopen” widget te klikken onder op uw scherm. Ook kan een cadeaubon verstuurd worden op datum, geschikt voor elk speciale gelegenheid zoals bv. een verjaardag, afstudering, moederdag. Cadeaubonnen kunen vervolgens zelf online verzilverd worden bij het online reserveren of bij het afrekenen aan de tafel. Nian Hao cadeaubonnen zijn een jaar geldig. Eventueel restbedrag is niet inwisselbaar of te hergebruiken.

Helaas zijn huisdieren niet toegestaan bij ons à la carte restaurant en het Buffet & Wok restaurant.

Buffet & Wok
(All-you-can-enjoy)

Bij ons betaalt u een vaste prijs voor zowel het eten en drinken. Daarvan mag u zoveel proeven als u wilt. U betaalt niet voor wat u eet maar voor de tijd die u bij ons bent. Voor meer informatie kunt u naar ons Buffet & Wok pagina.

Frisdranken, koffie, thee, verse jus d’orange, bier en wijn zijn inbegrepen. Daarnaast hebben wij ook diverse soorten bieren waaronder alcoholvrije bier en radler.

Voor sterke dranken en mixdranken, geldt een meerprijs.

Voor de jarigen brengen wij een speciaal dessert aan tafel. U kunt dit aangeven tijdens uw verblijf bij een van onze medewerkers.

Kom je onbeperkt dineren met min. 3 betalende personen met gebruikelijke volwassenentarief? Dan krijgt de jarige (4e persoon) 50% korting! Let wel op de voorwaarden hieronder.

– Alleen geldig op de verjaardagsdatum.
– Alleen geldig op aangeving voorafgaand de betaling.
– Vertoon van legitimatie verplicht.
– Actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

Wij maken één rekening op per tafel. Hierdoor is uw wachttijd aan de receptie/kassa zo kort mogelijk.

U kunt bij ons alleen reserveren voor arrangementen vanaf 2 uur, wij hebben geen gereduceerd tarief hiervoor. Uiteraard mag u korter verblijven dan het gekozen arrangement.

Het is alleen mogelijk om één type arrangement per tafel te boeken. Een persoon kan wel eerder vertrekken of later aansluiten bij uw groep als er vooraf is betaald voor het geselecteerde arrangement.

Bij beschikbaarheid is het uiteraard mogelijk om langer te blijven. Ook hier geldt: je betaalt voor de tijdsduur die u aanwezig bent. Voor slechts € 5,- p.p. per halfuur kunt u langer natafelen.

Bij ons kunnen kinderen genieten van een ruime keuze aan gerechten, wij hebben ook diverse soorten toetjes en zelfs een chocoladefontein! Zijn de kinderen klaar met eten, dan kunnen zij zich vermaken in onze speelkamer. In de toekomst zijn wij ook van plan om een speeltuin te bouwen!