NianHao1

Restaurant Nian Hao wilt u graag kennis laten maken met de specifieke Aziatische eetcultuur. Bij Nian Hao treft u een keur van gerechten aan uit een werelddeel waarin de gastronomie tot een soort kunst is verheven. Van Thais tot Koreaans en Chinees. Zo biedt Nian Hao u onder meer de verfijnde Chinese keuken met gerechten afgestemd op de Kantonese en Sechuanee kookstijl. Heel speciaal is ook het Koreaans steengrillen, een heel bijzondere belevenis in authentieke oosterse sfeer.

Restaurant Nian Hao biedt plaats aan niet minder dan 230 personen. Op de begane grond treft u een smaakvol ingericht restaurant aan, waar het aangenaam tafelen is. Heel bijzonder is de eerste verdieping, die door de speciale inrichting een multi-functioneel karakter kent. Naast smakelijk eten beidt deze ruimte u ook alle mogelijkheden voor u vergaderingen, seminars, zakendiners, etc. Bovendien is deze zaal door de praktische indeling uitermate geschikt voor bruiloften en partijen, waarbij de karaokeapparatuur uiteraard niet ontbreekt. Vanzelfsprekend beschikt restaurant Nian Hao over een apart afhaalgedeelte.
Genieten van de echte oosterse gastronomie en gastvrijheid begint met een bezoek aan Chinees-Indisch restaurant Nian Hao.